Замовлення Вами товарів з використанням даного сайту означає Вашу згоду з умовами даной Угоди.

Терміни, що вживаються в даннiй Угоді:

- Адміністрація - адміністрація веб-сайту інтернет-магазину http://FunkyNails.com.ua.

- Сайт - веб-сайт інтернет-магазину http://FunkyNails.com.ua, включаючи всі веб-сторінки; власником інтернет-магазину є «Funky Nails».

- Угода - данна угода користувача.

- Продавець - юридична особа або фізична особа-підприємець, яка розміщує на Сайті інформацію про товари / послуги.

- Товар - товари, послуги, інформація про якi розміщена на Сайті.

- Користувач - особа,  яка переглядає інформацію на Сайті і / або замовляє та / або отримує Товари з використанням інструментів Сайту. Одержувач  та Платник є Користувачами.

- Замовлення - звернення Користувача через Сайт до Продавця з проханням продати Товар, а також сукупність Товарів, замовлених Користувачем.

- Платник - особа, яка сплачує Замовлення.

- Одержувач - особа, зазначена Платником в якості особи, уповноваженої отримати Товар згідно Замовлення. Якщо інше не зазначено в формі Замовлення, Одержувачем є Платник.

- Пропозиція - інформація, розміщена на Сайті про конкретний Товар, який може бути придбаний споживачем. Пропозиція включає в себе: інформацію про товар, інформацію про його ціну, способи оплати та доставки, а також інші умови придбання Товару споживачем. Умови Пропозиції визначаються Продавцем. Пропозиція не є офертою, а лише інформацією про можливі умови придбання Товару.

 

1. ЗАГАЛЬНІ УМОВИ ВИКОРИСТАННЯ САЙТУ.

1.1. Сайт є платформою для розміщення пропозицій про продаж Товарів Продавцем.

1.2. Ця Угода є публічною офертою. Отримуючи доступ до матеріалів Сайту Користувач вважається тим, хто приєднався до цієї Угоди.

1.3. Адміністрація Сайту має право в будь-який час в односторонньому порядку змінювати умови цієї Угоди. Такі зміни вступають в силу з моменту розміщення нової версії Угоди на сайті.

1.4. Пропозиція на Сайті не є офертою. Однак, Користувач після ознайомлення з Пропозицією може зробити оферту Продавцю шляхом заповнення форми Замовлення. Заповнення форми Замовлення вважається офертою Користувача Продавцю на придбання Користувачем відповідного Товару на умовах, зазначених в Пропозиції.

1.5. Оферта вважається прийнятою Продавцем якщо останній здійснив дії, які свідчать про прийняття оферти Користувача, а саме: фактично відвантажив товар, відповідно до умов, передбачених офертою Користувача.

1.6. Після отримання оферти Користувача Продавець має право запропонувати придбати Товар на інших умовах, ніж було передбачено офертою Користувача. У цьому випадку така пропозиція вважається зустрічній офертою та має бути прийнята Користувачем. Прийняттям зустрічної оферти вважається фактичне отримання Користувачем (Одержувачем) Товару на умовах, обумовлених в зустрічній офертi. Продавець має право відкликати таку зустрічну оферту до моменту видачі товару Покупцеві.

1.7. Достатнім доказом прийняття оферти Продавцем або зустрічної оферти (тобто узгодження Сторонами всіх істотних умов продажу Товару) є фактичне отримання та прийняття Товару Одержувачем.

1.8. Не вважається прийняттям Продавцем оферти Користувача вiдправлення Продавцем та / або Адміністрацією засобами електротехнічного (sms-інформування, електронна пошта, телефон і т.п.) або іншого зв'язку повідомлення Продавця / Адміністрації про одержання Замовлення Користувача та / або про терміни його отримання та / або про ціну Товару. Дане повідомлення є виключно повідомленням про отримання Продавцем оферти Користувача (але не про її прийняття) та містить повторення умов оферти, наданої Користувачем.

1.9. Єдиним засобом відшкодування, яке надається Користувачеві в разі невідповідності фактичних умов продажу оферті, є надання Користувачеві (Одержувачу) права відмовитися від отримання та прийняття відповідного Товару та вимагати повернення сплаченої за нього вартості, а також вартості доставки Товару до пункту видачі (якщо сума фактично була сплачена Платником). Одержувач має право скористатися даним правом до моменту підписання документів, що підтверджують отримання Товару (в т.ч. документів перевізника про доставку відправлення з Товаром Одержувачу).

1.10. Моментом отримання та прийняття Товару Одержувачем є фактичне отримання Одержувачем Товару та вчинення Одержувачем дій, що свідчать про прийняття Товару.

1.11. ІНФОРМАЦІЯ ПРО ТОВАР.

1.11.1. Інформація про товар міститься на самому Товарі, його упаковці, в документах на Товар. Інформація про товар також може надаватися дистанційно (по телефону, шляхом розміщення інформації про товар на Сайті). Користувач підтверджує свою згоду на отримання інформації про товар за допомогою засобів дистанційного зв'язку 044 465 64 69.

1.11.2. При отриманні Товару, до моменту підписання документів, що підтверджують отримання Товару, Одержувач зобов'язаний ознайомитися з інформацією про товар, що міститься на Товарі та / або упаковці та / або в супровідних документах. У разі необхідності отримання додаткової інформації про товар Одержувач зобов'язаний зв'язатися з Продавцем та отримати необхідну інформацію засобами дистанційного зв'язку до моменту прийняття Одержувачем Товару.

1.11.3. Ціна на Товар, зазначена в Пропозиції, є орієнтовною.

1.12. ОБМЕЖЕННЯ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ.

1.12.1. Відповідальність Продавця за зміни умов придбання Товару в порівнянні з вказаними в Пропозиції обмежується тим, що Одержувач (Користувач, Платник) має право відмовитися від придбання Товару та вимагати повернення сплачених за нього коштів (якщо вони оплачені).

1.12.2. У будь-якому випадку, сума збитків (як матеріальних, так і нематерiальних), які можуть бути виплачені Користувачу (Платнику, Одержувачу) в зв'язку з порушенням його прав при використанні Сайту (в т.ч. в зв'язку з невиконанням Замовлення або його неналежним виконанням, іншими порушеннями прав Користувача) відповідно до ст. 22 Цивільного кодексу України обмежена сумою в десять гривень.

 

2. Зобов'язання сторін.

2.1. Користувач зобов'язується уважно ознайомитися з даною Угодою. У разі незгоди з ії умовами Користувач зобов'язується негайно припинити використання Сайту.

2.2. Користувач погоджується не робити дій, які можуть розглядатися як тi, якi порушують українське законодавство або норми міжнародного права, в тому числі в сфері інтелектуальної власності, авторських nf / або суміжних правах, а також будь-яких дій, які призводять або можуть призвести до порушення нормальної роботи Сайту та сервісів сайту.

2.3. Коментарі та інші записи Користувача на Сайті не повинні вступати в протиріччя з вимогами законодавства України та загальноприйнятих норм моралі та моральності.

3. ПОРЯДОК ОБМІНУ ТА ПОВЕРНЕННЯ ТОВАРУ ОДЕРЖУВАЧЕМ (СПОЖИВАЧА, ПЛАТНИКОМ).

3.1. Обмін та повернення Товару здійснюється в порядку, визначеному Законом України «Про захист прав споживачів».

3.3. При обміні та поверненні, Товар слід відправити в повній комплектації.

4. ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІ.

4.1. Оформлюючи Замовлення на Сайті http://FunkyNails.com.ua та / або проставляючи позначку у відповідному полі на сайті http://FunkyNails.com.ua перед заповненням своїх персональних даних Користувач дає свою згоду Адміністрації на збір та обробку (накопичення, зберігання , адаптацiю, відновлення, використання, поширення та знищення) зазначених їм даних, а саме: прізвище, ім'я, по батькові; електронна пошта; телефон; адреса; дата та місце народження; ідентифікаційний номер; громадянство; наявність пільг; відомості про реєстрацію в якості фізичної особи-підприємця; відомості про шлюб; відомості про доходи та витрати; номер телефону; місце роботи та посада; стаж роботи; дата та причини звільнення з попередніх місць роботи; відомості про отримання пенсій; сімейний стан; майновий стан (наявність нерухомого та / або рухомого майна); місце фактичного проживання; місце проживання за державну реєстрацію; дані паспорта (номер, серія, ким і коли виданий); дані про дітей, в тому числі усиновлених; інші дані, з метою забезпечення реалізації відносин купівлі-продажу, відносин у сфері захисту прав споживачів, у сфері реклами і маркетингових досліджень, а також дає свою згоду на передачу (поширення) його даних ТОВ «НОВА ПОШТА» (ЄДРПОУ 31316718), іншим транспортно-експедиторським та кур'єрським організаціям, будь-яким Банкам та / або фінансовим установам, та іншим третім особам (без обмеження) на розсуд «Funky Nails». Дане положення діє без обмеження терміну дії.

4.2. Джерелом збору персональних даних є інформація, безпосередньо і добровільно надана Користувачем.

4.3. Власником наданих Користувачем персональних даних є «Funky Nails».

4.4 Суб'єкт персональних даних, відповідно до Закону України «Про захист персональних даних», має право: знати про джерела збору, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) власника чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом; отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані; на доступ до своїх персональних даних; отримувати не пізніше, ніж за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, обробляються чи зберігаються його персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних; пред'являти вмотивоване вимога власнику персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних; пред'являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким власником і розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними; на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв'язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи; звертатися зі скаргами на обробку своїх персональних даних до Уповноваженого або до суду; застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних; вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди; відкликати згоду на обробку персональних даних; знати механізм автоматичної обробки персональних даних; на захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки.

 

5. Інші умови.

5.1. Користувач має право призначити Одержувачем придбаного Товару третю особу. В цьому випадку Одержувач зобов'язаний вказати в формі Замовлення дані, необхідні для ідентифікації отримувача та доставки йому Товару. На відносини сторін, в такому випадку, поширюються положення ст. 636 Цивільного кодексу України.

5.2. Для видачі Товару Одержувачу останній зобов'язаний пред'явити при отриманні Товару документ, що засвідчує особу (паспорт).

5.3. При отриманні Товару Одержувач зобов'язаний розписатися в документах, що підтверджують отримання Товару.

5.4. Всі можливі суперечки, що випливають з цієї Угоди або пов'язані з ним, підлягають вирішенню відповідно до чинного законодавства України.